Completeaza cu adresa electronica si aboneaza-te pentru a afla tot ce e nou pe pagina:

 

 Imobiliare Ungaria

                

     Bine ați venit pe site-ul nostru. După cum spune și numele, scopul companiei noastre este de a vă pune la curent cu noutățile de pe piața imobiliară maghiară.

     Doriți să vă cumpărați un apartament,  o garsonieră, o casă, o vilă sau o căsuță de vacanță?!  Dar buzunarul nu vă permite din cauza prețurilor uriașe din Romania?  Fiți inventiv și cumpărați-vă un imobil în Ungaria. Cunoscand diferențele enorme dintre prețurile imobilelor din Romania și Ungaria am venit în întâmpinarea dumneavoastră cu cele mai bune oferte imobiliare din estul Ungariei.

     Așadar, fie vorba de simple achiziții de case, apartamente, terenuri sau alte tipuri de imobile, fie ca doriți să efectuați investiții în acest domeniu aveți nevoie de ajutorul sau opiniile unei echipe de specialiști în domeniul imobiliar maghiar. Noi suntem aceștia.

     Serviciile oferite de agenția noastră constă în selectarea, promovarea și prezentarea ofertelor imobiliare, oferirea de consultanță și de informații actuale privind pulsul pietei, asistarea procesului de negociere, pregătirea actelor necesare perfectării tranzacțiilor și consilierea atât în perioada anterioara cât și ulterioara încheierii contractului de vânzare-cumparare/închiriere.

 Comision"0"pt cumparatori!

    

Drept de autor (c) - Imobiliare Ungaria - 2008-2011
Toate drepturile rezervate.
Designed and hosted by Supravirtual SRL (web design, sofware, editura) Oradea, Bihor, Romania
Cazare 2 Mai
Cazare Brasov
Anunturi Portal Info Accommodation Romania-Sibiu